Projekt SKK

SKK-logo1Dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalnih skupnostih za razvoj enakih možnosti in spodbujanje socialne vključenosti – SKK.

Izvajalec projekta na šoli je Tomaž Urh.

V letošnjem šolskem letu je naša šola vključena v mrežo šol, ki sodelujejo v projektu Dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalnih skupnostih za razvoj enakih možnosti in spodbujanje socialne vključenosti – SKK. Projekt se izvaja v okviru sredstev evropskega socialnega sklada in s sofinanciranjem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013. V mrežo šol so vključene še OŠ Ivana Groharja, kot nosilna šola, OŠ Cvetka Golarja in OŠ Poljane.

Projekt smo poimenovali Priložnost za vsakogar!, z njim želimo učencem ponuditi dodatne možnosti za poglabljanje svojega znanja, predvsem pa za sproščeno druženje in za priložnosti neformalnega druženja z vrstniki znotraj šole.

Pripravili smo program, ki zajema različne dejavnosti, med drugim bomo obiskovali razne kulturne prireditve in ustanove, nudili pomoč učencem, ki imajo kakršne koli težave na učnem področju, se posvetili nadarjenim učencem, sodelovali s Centrom slepih in slabovidnih Škofja Loka, se medgeneracijsko družili …

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost