VPIS V PRVI RAZRED

Spoštovani starši!

 

Februarja bo potekal vpis otrok v 1. razred. Da boste že pred tem imeli informacije o organizaciji dela na naši šoli, vas vabimo na prvo video srečanje, ki bo v sredo, 3. 2. 2021, ob 17.30, v spletnem okolju ZOOM. Povezava do ZOOM-a je tukaj:

https://arnes-si.zoom.us/j/94169901201?pwd=UlNNUndiaERJUFpocFVEV1NZSzhrQT09

(Vstopna koda za ZOOM je 245836)

Na video srečanju vam bomo posredovali tudi več informacij o vpisu, ki bo v letošnjem letu potekal drugače, zato prosimo, da se ga udeležite v čim večjem številu.

 

Glede na trenutno epidemiološko sliko, predvidevamo, da bo vpis potekal v prostorih šole v skladu z vsemi ukrepi za preprečevanje širjenja virusa.

Vpis otrok v 1. razred bo potekal  v torek, 9. 2. 2021, sredo, 10. 2. 2021 in v četrtek 11. 2. 2021.  Točne ure so objavljene v  RAZPIS_VPIS_1_RAZRED_2021_22

Za termin vpisa otroka pokličite v tajništvo šole na 04 506 00 11 (Petra Bokal) med 7.00 in 14.00. V primeru, da na vpis ne morete priti v šolo, nas o tem obvestite s klicem v tajništvo.

Pomembno:

Starši, ki razmišljate o odlogu šolanja svojega otroka, morate otroka vseeno vpisati v šolo. Ob vpisu prinesite izpolnjeno vlogo za odlog in priložite morebitne izvide.

»Ob vpisu otroka v osnovno šolo se lahko na željo staršev ugotavlja pripravljenost otroka za vstop v šolo. Če starši predlagajo odložitev šolanja, ker menijo, da njihov otrok ni pripravljen za vstop v šolo, oziroma če odložitev šolanja predlaga zdravstvena služba, je ugotavljanje pripravljenosti otroka za vstop v šolo obvezno. Pripravljenost otroka za vstop v šolo ugotavlja komisija, ki jo imenuje ravnatelj. Komisijo sestavljajo šolski zdravnik, svetovalni delavec in vzgojitelj oziroma učitelj.« (46. člen Zakona o osnovni šoli)

Otroka je obvezno vpisati v šolo v tistem šolskem okolišu, kjer imate trenutno prijavljeno bivališče, tudi v primeru, da se boste v prihodnosti selili. Ob vpisu prinesite izpolnjeno vlogo za prepis.

Otroke, ki jim je bil vstop v šolo odložen, je potrebno ponovno vpisati v 1. razred.

 

Veselimo se srečanja z vami

Doris Kužel,

ravnateljica

 

PRILOGE:

RAZPIS_VPIS_1_RAZRED_2021_22

Vloga za odlog všolanja

Vloga za prepis

(Skupno 592 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost