Soki bo OŠ Škofja Loka-Mesto pomagal do novih glasbil!

Projekt Marka Soršaka Sokija 20 za 20 je pred dnevi obiskal že 28. osnovno šolo zapovrstjo, tokratni srečneži so bili učenci OŠ Sladki Vrh, kjer je nastala fotografija. Veliko dela pa bo imel dobri mož Soki tudi v naslednjih veselih mesecih, saj se bo število obdarjenih šol do konca leta že krepko zavihtelo preko 30. Že prihodnji teden ga bodo namreč zelo veseli v Štorah in Dobovi, 20 za 20 dogajanje pa bo v prihodnjih dneh pestro tudi na Gorenjskem.

Skupaj so namreč stopili Loški pub, Agencija Koncerti, Klub Škofjeloških študentov in Zavod O – zavod škofjeloške mladine, ki bodo poskrbeli, da bo Soki z novimi glasbili lahko obiskal tudi osnovno šolo Škofja Loka Mesto. V prihodnjem mesecu bodo tako v Škofji Loki izvedli kar tri odmevne koncerte, kjer bo del vstopnine namenjen prav škofjeloškim učencem. Že 22. oktobra bodo za tako v Loškem pubu zaigrali Zmelkoow, 4. novembra Pri Rdeči ostrigi Within destruction, Inmate in Moshead, 19. novembra pa bo za bodoče generacije glasbenikov s svojim koncertom poskrbel celo Adi Smolar.

Znova se torej obeta odlična priložnost, da združite zabavno s koristnim in se odpravite vsaj na enega od treh koncertov ter tako prispevate svoj delež k Sokijevemu cilju: “Naj bobnajo, brenkajo in pojejo vsi, ki si to želijo. Tudi tisti, katerih starši si ne morejo privoščiti glasbene šole!”

Simona Potočar, Eventus Produkcija

(Skupno 269 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost