Vabilo na predstavo

 

rdeča kapicaŽIVJO, OTROCI!

ALI POZNATE RDEČO KAPICO? 

KAJ PA PREDSTAVO RDEČA KAPICA, KJER KLOVNA BRANE IN MARJAN ŠE NE ZNATA NA PAMET SVOJE VLOGE, OTROCI PA JU ŽE ČAKAJO  V DVORANI?             

http://www.mcp.si/images/nastopajoci/v_page_slika1_900.jpg” align=”left” height=”107″ hspace=”12″ width=”160″>OJOJ, LE KAKO SE BOSTA ZNAŠLA …

VAS ZANIMA?

PRIDITE  POGLEDAT PRAV POSEBNO PREDSTAVO RDEČA KAPICA, V KATERI NE BO MANJKALO  SMEHA, PLESA, PETJA IN ZABAVE.

KDAJ: SOBOTA, 20. 10. 2012, OB 11.00 URI V VEČNAMENSKEM PROSTORU OŠ IVANA GROHARJA.

KDO:  VSI OTROCI OD 3. LETA DALJE, MAMICE, OČKI, BABICE, DEDKI, TETE, STRICI.

PREDSTAVA TRAJA 40 MINUT

IN JE BREZPLAČNA!

VSEBINA PREDSTAVE:

Predstava Rdeča kapica je zasnovana kot zgodba dveh klovnov, ki ju otroci zasačijo na prizorišču en teden prezgodaj. Sicer pripravita gledališki letak, kjer se otrokom opravičujeta in jih prosita, naj pridejo naslednji teden, a žal prepozno: otroci so že tu in predstava se mora začeti! Naša dva klovna Marjan in Brane se morata zato nekako znajti, pa čeprav pravljice o Rdeči kapici še ne znata čisto na pamet. Na razpolago imata staro knjigo pravljic, gledališko stojalo z oblekami, nekaj rekvizitov in seveda svojo domišljijo. Po klovnovskem uvodu se predstava presenetljivo zasuče v muzikal, ko se Rdeča kapica in volk srečata v gozdu, nadaljuje pa se kot lutkovna predstava, ko Marjan med igranjem Rdeče kapice, ki zaspi v gozdu, tudi sam zaspi na odru. Ko se Marjan končno zbudi, jima s pomočjo mnogih preoblek in navkljub različnim komičnim zapletom uspe odigrati vse vloge. Navsezadnje tudi s pomočjo otrok pravljico in predstavo pripeljeta do srečnega konca.

Izvedba: KŠD ŠTUMF                                         Režija: Dejan Spasić

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost