Sejem knjig in družabnih iger

sejemSi želiš v šoli novih športnih pripomočkov in iger za lepo preživljanje časa med in po pouku in za čas prostočasnih dejavnosti? Imaš doma knjigo, ki si jo že velikokrat prebral, ali družabno igro, ki si jo že mnogokrat odigral in si želiš nove?

Če si odgovoril z DA, potem se nam pridruži in sodeluj na prvem šolskem Sejmu knjig in družabnih iger. Denar od prodaje iger in knjig bomo v skladu z željami vas učencev uporabili za nakup novih iger, loparjev in drugih zabavnih stvari, ki jih boste uporabljali v šoli. Če bo pa kaj ostalo neprodanega, bomo obogatili našo knjižnico in bralne kotičke, igre pa boste lahko uporabljali v razredih.

·        KDAJ IN KJE BO POTEKAL SEJEM: 21. 3. 2012 ob 18. uri v večnamenskem prostoru naše šole.

·        KDAJ IN KJE LAHKO ODDAM KNJIGE/IGRE, KI JIH ŽELIM PRODATI: od 28. 2. do 9. 3. 2012 v šolski knjižnici.

·        KAKO BO SEJEM POTEKAL: cene knjig in iger bodo simbolične (do 3 e) in jih bo določila posebna komisija. Knjige ne smejo biti počečkane, poškodovane, igre pa morajo biti popolne. Primerne so knjige/igre za otroke od 1. do 9. razreda.  

Ob oddaji vsake knjige ali igre boš prejel darilce in kupon v vrednosti 1 €, ki ga boš lahko unovčil na sejmu za nakup druge knjige ali igre.

Poišči torej knjigo ali igro in jo čim prej oddaj v knjižnici in se nam pridruži na prvem Sejmu knjig in družabnih iger. Zabavno bo!

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost