Ne spreglejte! Predstavitev programov srednjih šol, 14. 12. 2011

 

V A B I L O

Spoštovani starši in učenci!

Vabimo vas na predstavitev programov srednjih šol, ki bo v sredo 14.12.2011 s pričetkom ob 17.30 uri v predavalnici šole.

Ob koncu osnovnošolskega izobraževanja je pred učenci težka naloga. Odločiti se je potrebno, kje nadaljevati šolanje in kateri srednješolski program izbrati. Pri odločanju imate veliko vlogo tudi starši, saj s svojimi izkušnjami in nasveti lahko pomagate otroku pri izbiri. Zato smo se odločili, da vam na predstavimo izobraževalne programe, ki se izvajajo na srednjih šolah v naši regiji.

Predstavitev bomo začeli z uvodnim predavanjem gospe Katje Guštin svetovalke na Zavodu za zaposlovanje ter nadaljevali s predstavitvami programov srednjih šol.

Uvodno predavanje je namenjeno učencem 9. razredov in njihovim staršem, predstavitve srednji šol (od 18. ure dalje) pa vsem zainteresiranim.

Predstavniki srednjih šol bodo pripravili 35 minutne prezentacije šole in programov, hkrati pa boste imeli možnost postaviti vprašanja in tako pridobiti še dodatne informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri. Predstavitve bodo potekale v učilnicah in boste glede na svoj interes lahko izbrali katero predstavitev želite obiskati. Ker se bodo predstavitve ponovile še enkrat, boste imeli priložnost pridobiti informacije o vsaj dveh šolah. 

Predstavile se nam bodo naslednje srednje šole: Gimnazija Škofja Loka, Biotehniški center Naklo, Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica, Srednja šola za strojništvo Škofja Loka, Srednja šola za lesarstvo Škofja Loka, Tehniški šolski center Kranj, Srednja gostinska in turistična šola Radovljica, ESIC Kranj-Gimnazija.

Upamo, da se boste v čim večjem številu odzvali našemu vabilu. Prisrčno vabljeni!

Katarina Gornik, šolska psihologinja

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost