Četrtošolci obiskali Šolski muzej vLljubljani

DSCN8252

v sredo,8.12 in četrtek, 9.12. so učemci 4. razredov obiskali Šolski muzej v Ljubljani. Ogledali so si muzejsko zbirko šolstva na naših tleh, njihove pripomočke in razstavo olačil v katerih so učenci in učitelji obiskovali pouk.

Najbolj zanimiva pa je bila učna ura v oglednem  razredu iz konca 19. stoletja. Naši učenci so prisostvovali učni uri Lepo vedenje. Spoznali so šolski red iz leta 1907, ki se precej razlikuje od današnjega. Učence je bilo kar malo strah, saj so morali tisti, ki so bili poredni klečati na koruzi ali sedeti na oslu, vendar pa jim je bila učna ura zelo zanimiva.

(Skupno 337 obiskov, današnjih obiskov 1)

komentarji 4

 1. trodriguez pravi:

  unblocked games 76 offers a wide range of games in different genres, from action and adventure to puzzles and brain teasers, all playable directly in your web browser.

 2. retro bowl pravi:

  Najbolj zanimiva pa je bila učna ura v oglednem razredu iz konca 19.

 3. fnaf pravi:

  Razredni pouk s konca 19. stoletja

 4. Mitom tv pravi:

  Mitom02.tv là trang chuyên trực tiếp bóng đá chất lượng Full HD, là domain chính thức của thương hiệu Mitom. Không chỉ theo dõi những trận cầu đặc sắc anh em còn được tham khảo nhiều tin tức thể thao hấp dẫn cùng tỷ lệ soi kèo chuẩn xác. https://kiemtien101.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost