Podari zvezek

podari_zvezekNa šoli smo minulem mesecu  v organizaciji Šolske skupnosti učencev od 1. – 5. razreda  sodelovali v dobrodelni akciji škofjeloške Karitas Podari zvezek. Za vse otroke, ki v našem kraju in okolici potrebujejo pomoč, smo zbirali  zvezke in ostale šolske potrebščine. Z veseljem ugotavljamo, da  učenci naše šole in njihovi starši radi pomagajo . V akciji, ki se je zaključila prejšnji petek, smo zbrali kar 239 zvezkov in veliko ostalih šolskih potrebščin.

 

V imenu vseh otrok, ki bodo prejeli prepotrebne šolske potrebščine in v imenu škofjeloške Karitas se vsem, ki ste karkoli darovali, najlepše zahvaljujem.

Mentorica Šolske skupnosti od 1. -5. razreda

Tatjana Jereb Miklavčič

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)

komentarji 3

  1. wordle pravi:

    To je res lepa novica! Iskrene čestitke vam in vsem učencem ter njihovim staršem za uspešno izvedeno dobrodelno akcijo “Podari zvezek”.

  2. sms activate pravi:

    Talking with an expert can frequently lead to greater confidence and clarity regarding a problem, as well as an action plan for achieving success. wordle

  3. Sumaid pravi:

    Convertidor MP3 Gratis is a game-changer in the world of digital audio conversion! This free converter not only simplifies the process of turning various audio formats into MP3 but also does so without any cost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost