Topli obrok za učence v času pouka na daljavo

24. 1. 2021

Spoštovani starši, skrbnik in skrbnice!

S torkom, 26. 1. 2021, se v šolo vračajo učenci in učenke od 1. do 3. razreda in kuhanje toplih obrokov, tako brezplačnih kot plačljivih bomo prevzeli v šolski kuhinji.

Od torka, 26. 1. 2021 naprej bomo tople obroke, kosila, pripravljali na naši šoli. Družine, ki ste do sedaj prevzemale obroke v Vrtcu Škofja Loka, jih tam ne boste več.

V kolikor bi obrok, ki ste ga imeli naročenega v Vrtcu, želeli odpovedati ali se nanj naročit, to sporočite gospe Katarini Peternelj, vodji šolske prehrane, na e-naslov katarina.peternelj@ossklm.si

Hvala in prijeten vikend,

Doris Kužel, ravnateljica

24. 12. 2020

Spoštovani straši, skrbniki, skrbnice!

Obveščam vas, da v času šolskih počitnic toplih obrokov v Vrtcu Škofja Loka ne bodo zagotavljali.

Lep pozdrav, Doris Kužel

6. 11. 2020

Spoštovani starši, skrbnik in skrbnice!

V dogovoru z Občino Škofja Loka vas obveščam, da lahko vašega otroka v času šolanja na daljavo prijavite na brezplačni topli obrok.

Brezplačni topli obrok pripada učencem in dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino. S prijavo učenca privolite, da občina in šola podatke uporabi za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Kje in kdaj bo obrok možno prevzeti vas bomo obvestili naknadno.

Prosim, da otroka na brezplačni topli obrok prijavite najkasneje do ponedeljka, 9. 11. 2020, do 8.00 na tej povezavi: povezava

Pazite nase in ostanite zdravi,

Doris Kužel, ravnateljica

(Skupno 282 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost