Gostili smo 35. področno tekmovanje iz fizike

V petek, 28. marca, smo gostili 35. področno tekmovanje iz fizike za srebrno Stefanovo priznanje. Tekmovalo je 105 učencev iz 23 gorenjskih šol.

DSC_0956

Tekmovanje se je začelo z registracijo tekmovalcev v avli šole in se nadaljevalo z zbiranjem v večnamenskem prostoru.

Tekmovalcem se je predstavila šolska skupina Legohrčki s stojnico in svojim FLL robotom, za zdrav duh pa je bil tekmovalcem pred uradnim delom na voljo tudi namizni tenis.

DSC_0966

Uradni del sta začeli učenki naše šole Petra Štibelj in Manca Štritof s slovensko himno Zdravljico in z evropsko himno Odo radosti. Povezovanje je vodila učenka Petra Štibelj. Sledil je pozdrav naše ravnateljice Doris Kužel, ki je tekmovalce seznanila, da se je naši šoli včasih reklo palača in da je zaradi tega kot labirint.

DSC_0970

Sledila je predstavitev interesne dejavnosti FLL in šolske skupine Legohrčki.

DSC_0964

Za na koncu pa nam je zapela še šolska skupina Odklop Mamomijo.

IMG_6799

Prireditev se je končala z navodili za tekmovalce, ki jih je posredovala Helena Bergant.

IMG_6803

DSC_0977

Zahvale za uspešno izvedeno gostovanje področnega tekmovanja gredo tudi:

učiteljici za likovni pouk Maji Reven in njenim učencem za sceno, učiteljici glasbene vzgoje Mateji Jelenc Arenšek z učenci za glasbene točke, učitelju Bogdanu Košaku in šolskim radijcem, kuharicam, učiteljici Janji Pirc za pomoč pri izvedbi tekmovanja, učiteljici Kristini Strnad za besedilo, učiteljici Katarini Peternelj za pripravo loških kruhkov, učiteljicama Mileni Cerovski in Petri Veber  in sponzorjem, ki so darovali darila za tekmovalce (Petrol, OŠ Škofja Loka-Mesto).

Zahvala gre tudi vsem učiteljem fizike, ki so sodelovali kot nadzorni učitelji v razredih ali kot ocenjevalci nalog. Ob 19. uri smo tako lahko že objavili rezultate 105 tekmovalcev.

Organizatorji tekmovanja: Matjaž Pintarič in Helena Bergant

(Skupno 340 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost