VABILO NA PREDAVANJE JANIJA PRGIĆA »TANKA ČRTA ODGOVORNOSTI

osnovna_sola

VABILO NA PREDAVANJE JANIJA PRGIĆA »TANKA ČRTA ODGOVORNOSTI«

Učence in starše vabimo na predavanje mag. Janija Prgića »Tanka črta odgovornosti«, ki bo v četrtek, 19. 03. 2015 ob 18.00 v večnamenskem prostoru šole.

»Če želiš uspeti, začni živeti nad črto. Kar narediš danes, namreč zmeraj vpliva na to, kaj bo s teboj jutri.«

Jani Prgić je diplomiral na Pedagoški fakulteti, smer slovenski jezik s  književnostjo, nato pa še na Fakulteti za socialno delo, smer socialno delo z mladimi. Oba študija je nadgradil z magistrskim študijem socialne pedagogike v Ljubljani, kjer je magistriral iz šolske in vrstniške mediacije. Vzporedno s tem je pridobil številna znanja in praktične izkušnje s področja mediacije, nevrolingvističnega programiranja, pozitivne discipline, psihodinamike skupine in timskega dela. Po ustanovitvi svojega Svetovalno-izobraževalnega centra MI je začel intenzivno delati tudi na področju gospodarstva in danes deluje tudi v podjetjih, kjer pomaga vnašati spremembo organizacijske kulture predvsem z učenjem psihološkega modela »Življenje nad črto«, ki je predstavljen v obliki delavnic Tanka črta odgovornosti ter 8 krogov do osebne in poslovne odličnosti.

Jani sodeluje s šolami in podjetji tako v Sloveniji kot v tujini, kjer pomaga timom ter posameznikom pri dvigu kakovosti njihovega življenja in dela. Ob tem ga odlikuje izjemen talent za to, da na svojih delavnicah zelo hitro naveže stik tako z najstniki kot z odraslimi, ne glede na to, ali gre za starše ali direktorje različnih podjetij.

(Skupno 145 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost