Predavanja v okviru Las-a za starše

lasTudi v letošnjem letu smo v Lokalni akcijski skupini za preprečevanje zasvojenosti (LAS)  pripravili nekaj predavanj za starše. Predavanja bodo potekala na Gimnaziji Škofja Loka v veliki predavalnici. Tema kateri bomo letos namenili več pozornosti je BONTON. Ker smo veseli vsakega starša, učitelja, vzgojitelja Vas vabimo na prvo predavanje, ki bo v četrtek

17. 10. 2013 ob 18.15

Svoja znanja o Kulturi vedenja in  sodobnem bontonu nam bo posredovala

Bojana Košnik

Nekaj o predavanju:

Čeprav nekateri nepremišljeno trdijo, da lahko vljudnostna pravila in knjige o lepem vedenju kot staro kramo zmečemo v smeti, praksa vsak dan na vseh področjih našega življenja dokazuje, da ljudje potrebujemo določena pravila vedenja, pravila igre v odnosu s partnerjem, z otroki, s kolegi, na delovnem mestu in s poslovnimi partnerji, strankami.

Pravila lepega vedenja so obstajala in bodo tudi v prihodnosti, seveda pa so odraz določenega časa, razmerij moči ter oblasti in socialne strukture.

Sodobna pravila so izoblikovana v tej smeri, da nam pomagajo pri povezovanju, da krepijo medsebojno razumevanje, strpnost, obzirnost do drugih in drugačnosti, spodbujajo nas k pripravljenosti, da pomagamo drug drugemu, vedno manj nas utesnjujejo, upoštevajo tudi generacijske razlike, so sprejemljiva, hkrati pa niso dogmatična.

Prav je, da jih dobro poznamo, saj nam omogočajo, da se bomo bolj samozavestno in odločno znašli v različnih poslovnih situacijah, to pa lahko pripomore k še boljšemu poslovnemu uspehu in večji odličnosti

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost