Pozdravljeni!

ŠolaLepo pozdravljeni ponovno v šolskih klopeh. Letošnje poletje je prineslo veliko sončnih in vročih dni v katerih upam, da ste se uspeli ohladili v vodi, hribih, potovanjih ali kje drugje. Ravno v zadnjih dneh počitnic pa nas je tudi vreme opomnilo, da bo kmalu konec brzkrbnih počitnic in se bo ponovno pričelo šolsko leto.

Letošnje ponovno prinaša nekaj novosti. Verjetno ste najbolj veseli učenci 4., 5. In 6. razreda saj boste prvi uporabniki novih garderobnim omaric in upam, da niste starejši učenci preveč razočarani. Če bo šlo vse po načrtih, jih boste dobili naslednje šolsko leto. Urnik zvonjenja bo letos nekoliko drugačen kot lani: odmor za malico učencev bo dolg 20 minut, po 3. uri pa bo še ne daljši, 15 minutni odmor. Tretjih razredov je letos več kot lani, zato ste tretješolci dobili nekatere novo sošolce in nekateri novo učiteljico. Nekateri šolski predmeti bodo v tem šolskem letu imeli novo ime: šport, glasbena umetnost, likovna umetnost, državljanska

Učiteljice in učitelji vam bodo razdelili šolske publikacije. Naj bo vaša stalna spremljevalka in tvoja osebna izkaznica.  Uporabljajte jo, večkrat jo pokažite staršem in razredniku. Publikacijo smo oblikovali tako, da boste v njo lahko veliko vpisovali sami, v njej pa lahko najdete po našem mnenju najpomembnejše podatke. Veliko več o šoli in njenih dejavnostih boste našli na šolski spletni strani http:www.o-sl-mesto.kr.edus.si, kjer so podatki sproti obnovljeni.

Največ novosti v novo šolsko leto bomo vnesli mi sami: učenci s svojim delom in odnosom, zaposleni s svojo zavzetostjo za delo, starši s pripravljenostjo na sodelovanje in pomoč svojim otrokom in šoli.

Verjamem, da si boste učenke in učenci tudi v tem šolskem letu prizadevali ustvariti dober odnos do sošolcev in sošolk, ostalih učencev in učenk ter do vseh zaposlenih na šoli. Izkoristite čas, ko ste v šoli za pridobivanje novih znanj in spretnosti in se trudite biti dober sošolec, sošolka, prijatelj, prijateljica…

Ravnateljica, Doris Kužel

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost