Vabilo na predavanje

OBČINA ŠKOFJA LOKA IN LAS ŠKOFJA LOKA

stariVAS VABITA, na  skupna  razmišljanja o tem, kakšno življenje lahko omogočimo našim otrokom  pod skupnim naslovom  ŠOLA ZA STARŠE:

11.10.2011 p. dr. Karel Gržan

VZGAJATI ZA RADOST BIVANJA 

V času, ko se zbegani sprašujemo o vzgojnih pristopih, se razkriva vzgojna odličnost v pravem razmerju med postavljenimi mejami in brezpogojno ljubeznijo. Kako v brezpogojni ljubezni utrditi otroka v samozavesti in ga usposobiti za sprejem realnosti življenja, bo naše temeljno razmišljanje.

15.11.2011 Nataša Pirc Musar

PASTI FACEBOOKA 

Otroke moramo že takoj, ko začnejo uporabljati internet, začeti opozarjati na pasti, predvsem pa smo tudi starši odgovorni, da se z modernimi tehnologijami in socialnimi omrežji in vsemi pastmi, ki sodijo zraven, spoznamo, jih tudi sami uporabljamo. Le tako bomo lahko kompetentno svetovali svojim otrokom. Prepovedati uporabo interneta je morda najlažji ukrep, zagotovo pa ni smiseln in najboljši.

Vsa predavanja bodo v Kristalni dvorani Sokolskega doma, od 18.00 do 19.30. Naj vas pri odločitvi za obisk predavanj vodi misel  Človek nikdar ne bi smel prenehati z učenjem, niti v svoji zadnji uri ne (Maimonides).

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost