Izposoja osnovnošolskega gradiva v Knjižnici Ivana Tavčarja

Dragi učenci in učenke!

Za vas imam pomembno in veselo informacijo. Od danes, torka, 14. 4. 2020, si lahko v Knjižnici Ivana Tavčarja izposodite gradivo, ki ga potrebujete pri pouku. Seznam, ki smo ga oddali v knjižnico je tu: Seznam gradiv-solsko delo_OSSkLM.

Njihovo sporočilo se glasi:

«Od torka, 14. 4. dalje v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka tudi izposoja gradiva za osnovnošolce

  1. Izposojamo gradivo – naslove po seznamih, ki so jih poslali učitelji in navedle šole. Iz tega seznama lahko vsak bralec izbere največ 2 naslova! Bralec lahko tudi sam predlaga 2 – 4 naslove knjig za lastno branje z oddelka za otroke in mladino! Za potrebe pouka si učenec lahko gradivo izposodi večkrat mesečno, za lastno branje pa 1x mesečno!
  2. NAČIN:  Bralci na mail info@knjiznica-skofjaloka.si pošljejo svoje podatke (ime, priimek, št. izkaznice + telefonsko na katero pokličemo, ko je gradivo pripravljeno) in seznam naslovov: 2 za šolo in 2 – 4 naslove po lastnem izboru.
  3. Gradivo naročeno preko navedenega mail naslova, bo pripravljeno na prevzem naslednji dan (PON – PET med 8.00h in 15.00h). Gradivo naročeno na mail od petka od 15.00h do ponedeljka zjutraj, do 8.00h, bo na voljo za v ponedeljek o čemer vas obvestimo po telefonu!

O točnem času prevzema gradiva bomo bralce obvestili na navedeni telefon!  

Prevzem naročenega gradiva bo potekal pred vhodom v knjižnico na Šolski ulici 6 – oddelek za odrasle!

Gradivo lahko pošljemo tudi po pošti, vendar bo moral stroške pošiljanja poravnati uporabnik po koncu izrednih ukrepov! (paket do 2 kg = 2,5 EUR)

Izposojenega gradiva NE VRAČATE do konca ukrepov – NI ZAMUDNINE!»

 

Želim vam veliko užitkov ob branju 🙂

Doris Kužel, ravnateljica

(Skupno 271 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost