DECEMBRSKE NOVICE

Ponovno se oglašam z naše šole, kjer je za božično novoletno vzdušje že dobro poskrbljeno.

V petek, 30. novembra smo praznovali dan naše šole. Postavljena je bila že leta 1932, kar pomeni, da je stara že 86 let. Na ta dan smo imeli le 3 ure pouka. Skupaj z mentorskim razredom smo ustvarjali izdelke za bazar. V našem razredu smo pekli piškote. Skupaj smo odlično sodelovali. V ponedeljek, 3. decembra pa se je v naši šoli že tradicionalno odvijal Bazar.

S prodajo izdelkov učencev smo zbrali okoli 3000 evrov. Zbrana sredstva smo namenili šolskemu skladu. Prodajali smo različne izdelke. Obiskovalci so lahko izbirali med domiselnimi unikatnimi voščilnicami, novoletnimi okraski, darilnimi vrečkami, jelenčki, obeski, svečniki, lampioni, koledarji in še in še.

Na Bazarju pa smo tudi razglasili ime za bralno hišico, ki je nova pridobitev naše šole. Največ glasov je dobilo ime Bralni brlog. Bralni brlog je poln odličnih knjig, ki komaj čakajo, da si jih izposodimo.

V soboto, 8. decembra je bilo v Kranju regijsko tekmovanje Lego lige. Naša Lego Loka je tako kot vedno dosegla odličen rezultat.

 

Toliko za danes. Z vami sem bila petošolka Lucija Lindav.

 

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost