O BRALNI ZNAČKI, DNEVU ZEMLJE…

V današnjih novicah bom govorila o tečaju bobnanja, fotografiranju, prireditvi za Bralno značko in dnevu Zemlje. Prejšnji mesec se je pričel tečaj bobnanja. Vsi, ki so vpisani vanj, se učijo bobnati na pravih bobnih in se hkrati tudi zelo zabavajo. Imajo svoje učbenike in palice za bobnanje.

V sredo, 18. 4., in v četrtek, 19. 4. 2018, je na šoli potekalo fotografiranje. Fotograf je bil kot vsa leta zelo zabaven in je vse nasmejal do ušes in tako poskrbel, da bodo nastale sproščene in profesionalne fotografije. Letos je s sabo pripeljal tudi svojo pomočnico.

V petek, 20. 4. 2018 smo se učenci, ki smo v tem šolskem letu opravili Bralno značko udeležili prireditve. Letos sta jo vodila znani repar Rok Trkaj in profesor doktor Igor Saksida, ki sta ambasadorja evropskega leta kulturne dediščine. Vodila sta 45-minutno zelo zabavno prireditev. Na koncu sta delila tudi avtograme.

V  soboto, 21. aprila 2018, je bil dan tabornikov. Tudi taborniki iz naše šole so se udeležili taborniškega piknika in zborovanja, na katerem so prejeli nagrade za osvojena znanja in veščine. Vse skupaj je potekalo pred Taborniškim domom Škofja Loka.

22. aprila smo praznovali svetovni dan Zemlje in prav je, da se vsi zavedamo, da moramo za Zemljo skrbeti in jo ohraniti, saj je naš dom.

Novice sem za vas zapisala petošolka Ana Lang.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost