Prvi šolski dan, 1. 9. 2021

sola-se-predstavi

Začetek pouka v sredo 1. 9. 2021, načrtujemo za vse učence v šoli. V šolo lahko vstopajo samo zdrave osebe.

Dodatna navodila v zvezi z ukrepi za zmanjšanje tveganja okužb in širjenja okužb bomo objavili na naši spletni strani.

Prvi šolski dan bo namenjen informacijam o organizaciji pouka in posredovanju pomembnih informacij, ki so pomembne za izvajanje pouka v novem šolskem letu ter seznanjanju z navodili in priporočili NIJZ. Del dneva bo potekal pouk po urniku.

Učenci 1. razreda bodo prišli v šolo po oddelkih: 1. a  in b ob 9.30, 1. c  in d ob 10.30.

Ob prihodu vas bo v večnamenskem prostoru šole na Novem svetu nagovorila v. d. ravnateljice. Po uvodnem pozdravu bodo učenci v spremstvu učiteljic odšli v učilnico, staršem pa bo v. d. ravnateljice posredovala pomembne informacije v zvezi z organizacijo pouka. Učenci prinesejo v šolo šolsko torbo in mapo. Otroke boste prevzeli eno uro po prihodu na terasi oddelka, z igrišča.

Učenci 2. do 9. razreda začnejo s poukom ob 8.20. Učenci vstopajo v šolo pri različnih vhodih, ki bodo tudi označeni: Vhod za učence 2. in 3. razreda je skozi garderobo na vzhodni strani šole (s Šolske ulice), 4. in 5. razred skozi glavni vhod, 6. razred skozi vhod pri telovadnici, 7. do 9. razred pa skozi garderobo na zahodni strani šole. Preobuli se bodo pred matično učilnico, kamor vstopajo v copatih. Pri vstopu v šolo je obvezno razkuževanje oz. umivanje rok, tu se ne preobuvajo in ne odlagajo garderobe.

Ob vstopu v šolo in v skupnih prostorih je obvezna uporaba mask tudi za učence od 1. do 9. r.

Učenci 2. in 3. razreda končajo s poukom ob 12.00, učenci od 4. do 9. razreda pa ob 12.50. S seboj prinesejo copate in šolske potrebščine za predmete po objavljenem urniku. Za učence 1. in 2. razreda boste prejeli dodatna obvestila za 1. šolski dan po navadni pošti.

Urnik za učence od 2. do 5. razreda

Urnik za učence od 6. do 9. razreda

Pouk bo potekal v matičnih učilnicah, ki so razvidne iz urnikov.

Ta dan kombiji in avtobusi odpeljejo po prilagojenem voznem redu, objavljenem v petek, 27. 8. 2021, na oglasni deski pred šolo in na spletni strani šole. Za učence vozače je 5. šolsko uro organizirano varstvo vozačev. Na šolskih prevozih je OBVEZNA uporaba mask.

Po končanem pouku bo organizirano podaljšano bivanje za učence od 2. do 4. razreda do 15.30.

Prvi dan pouka na šoli ni organiziranega jutranjega varstva.

Vodstvo šole in vsi strokovni delavci želimo vsem učencem uspešen začetek šolskega leta.

(Skupno 1.655 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost