Pouk od 1. do 9. 4. 2021

Spoštovani starši, skrbniki in skrbnice,

vlada RS je dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih. Odlok velja od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 in bo v Uradnem listu RS, objavljen danes, dne 29. 3. 2021.

Pouk bo zato od četrtka, 1. 4. 2021, do petka, 9. 4. 2021 potekal za vse učence in učenke na daljavo. Učenci bodo gradiva in navodila prejemali v MS Teams. Z učitelji bodo sodelovali tudi preko videosrečanj po urniku, ki je veljal v času dela na daljavo do ponovnega pouka v šoli. Čeprav naj bi bili doma le krajši čas, je pomembno, da otrok redno pregleduje navodila v ekipah in dela po urniku tistega dne.

POTREBE PO RAČUNALNIKIH

V kolikor vaš otrok potrebuje računalnik, to čim prej sporočite na e-naslov helena.markuta@ossklm.si, da se dogovorite za možnost prevzema.

TOPLI OBROK za učence, ki se izobražujejo na daljavo

Za učenke/učence, ki se izobražujejo daljavo bo šola organizirala in zagotavljala topli obrok. Prijavo za brezplačni in plačljiv topli obrok oddajte do srede, 31. 3. 2021 na tej povezavi: https://forms.office.com/r/vxLKE7aVmS

NUJNO VARSTVO ZA UČENCE 1., 2. IN 3. RAZREDA

Prosimo, da starši, ki potrebujejo nujno varstvo otroka, le-to sporočite do srede, 31. 3. 2021, do 8.00 na e-naslov mateja.boznar@ossklm.si. K sporočilu priložite tudi potrdilo delodajalca. Dopišite ime, priimek, razred otroka, od kdaj do kdaj potrebujete nujno varstvo, ali ga prijavljate poleg malice tudi na kosilo.

Nujno varstvo se organizira za učence/učenke od 1. do 3. rarzeda, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah.

Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca (drugi odstavek 2. člena), kar pomeni, da morajo starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) šoli predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi.

Vsi si želimo, da se 12. 4. 2021 ponovno vidimo v šoli 🙂

Pazite nase in ostanite zdravi,

Doris Kužel,

ravnateljica

 

Spoštovani starši, skrbniki in skrbnice,

iz medijev smo obveščeni, da bo pouk od 1. do 9. 4. 2021 potekal na daljavo. Uradnih informacij o tem še nimamo. Čim jih dobimo, vam bomo več informacij poslali na vašo elektronsko pošto, ki je vpisana v eAsistentu. Obvestilo bomo objavili tudi na spletni strani šole.

Hvala za razumevanje,

Doris Kužel,

ravnateljica

(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost