URBANO PLEME MEPI in poskusna odprava

© foto: Rok Rakun https://rrakun.com

Juš Krajnik, Anej Gorinjac, Živa Hegler, Ela Musek in Li-An Kozmelj so se Udeležili dogodka »URBANO PLEME MEPI«. Dogodek je bil namenjen večanju prepoznavnosti programa MEPI in povezovanju udeležencev in izvajalcev. Učenci so se udeležili delavnic in se družili z ostalimi Mepijevci. Mentorica je ta čas sodelovala na okrogli mizi »7 vidikov Mepija«, kjer je poleg ostalih gostov (Marija Štremfelj, Katarina Škufca, Sandi Češko, Aleksander Verhovšek in dva mlada prejemnika zlatega priznanja) posredovala izkušnje iz vidika mentorja in delovanje Mepija na šoli. Kljub deževnem in hladnem vremenu nas je doletela posebna čast, saj nas je s svojim obiskom razveselil zgovorni in karizmatični princ Edward, grof Wesseški in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Mepijevci so pokazali kako so PripravljeniNaSvet. S to priložnostjo so tudi želeli širši javnosti približati mednarodni program, ki pri mladih spodbuja razvoj ključnih kompetenc za odgovorno in aktivno vlogo v družbi in svetu.

Ta dan nam je potrdil rek Kurta Hahna, pomembne osebnosti v razvoju izkustvenega učenja: » V tebi je več, kot si misliš.«

Danes so se Mepijevci podali na poskusno odpravo po Škofjeloškem hribovju. Srečno

© foto: Rok Rakun https://rrakun.com

(Skupno 503 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost