8 DOBRODELNI TEK

Letos smo na naši šoli dobrodelni tek organizirali že osmič. Potekal je na atletski stezi, in sicer v petek, 30. 9. 2016, med 18.00 in 20.00 v parku za OŠ Škofja Loka-Mesto. Program je bil zelo pester, da pa je bil dogodek tudi kulinarično obarvan, so poskrbeli učenci sodobne priprave hrane.

Naše igrišče je bilo pošteno zapolnjeno z različnimi športnimi delavnicami. Med njimi je bil tudi baseball klub Kranjski lisjaki ter učiteljice, ki so sodelovale v okviru organizacije Fit4Kid. Ne smemo pozabiti našega srečelova, ki je prinesel veliko dobre volje predvsem mlajšim obiskovalcem.

Čeprav je bila prireditev popolnoma netekmovalnega značaja, so nam mnoge štafetne zasedbe ponudile izvrstne predaje in šprinte.

Posebna poslastica pa so bili seveda trije tekmovalci iz resničnostnega šova SURVIVOR. Tejo, Klemna in Majo smo povpraševali o njihovem življenju na Filipinih. Vprašanja so bila zelo izvirna, prav tako odgovori, zato smo se večkrat nasmejali in se pozabavali.

Sledila je še velika atrakcija in za mnoge najtežja preizkušnja dneva. Mnogi so odšli na tek lačni, saj je do takrat zelo priljubljenih palačink žal zmanjkalo. Pred polurnim tekom je sledilo ogrevanje s Tonetom Kosmačem, olimpijcem v Riu.

Polurni tek je potekal brez zapletov, ob poskočnih ritmih glasne glasbe pa so ga uspele preteči vse generacije.

Naj za konec poveva le še to, da so prispevki pristali v šolskem skladu.

 

 

JAKA TRDINA in JAN PIPP, 9. razred

(novinarski krožek)

Na sliki so učenci, ki so  skupaj z maratoncem Tonetom Kosmačem tekli vseh 30 minut v tempu našega maratonca.

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost